Escola d’Adults “Els Vienesos” (El Masnou)

FINALISTA A LA MOSTRA D’ARQUITECTURA DEL MARESME. MODALITAT REHABILITACIÓ.

El projecte de reforma té com a propòsit aconseguir aquesta relació entre l’escola i l’espai lliure adjacent. L’ intervenció s’entén formalment com una coberta lleugera que cobreix la nau existen per tal d’aconseguir una nova imatge unitària. La cota de la planta baixa es desplaça per assolir el mateix nivell del parc traslladar-hi  l’accés. En aquest nivell s’hi emplaça tots els usos administratius. La disposició de les aules es trasllada a la planta superior. El tractament de la façana es una doble pell de vidre per tal d’aconserguir el màxim estalvi energètic a nivell llumínic i tèrmic (façana ventil.lada-estiu i efecte hivernacle-hivern).El material emprat (U-Glass) trasllada a l’edifici  el color del l’espai lliure

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s