CALONGE

El projecte consisteix en un programa de casa familiar d’estiu.

Treballar a una parcel·la plana, amb vistes i ben orientada no és el més habitual.

Aquest punt de partida exigeix una mirada del lloc més pausada ja que no hi ha problema a resoldre….forta pendent, mala orientació, etc

La llum d’Oest coincideix amb la façana principal de la parcel·la i amb les vistes sobre el paisatge.

Aquesta llum d’Oest damunt la sorra de la platja genera aquella sensació que el temps queda en suspens que tant relacionem amb l’Estiu.

La proposta pretén filtrar la llum d’aquest lloc i generar un espai on es faci visible, atrapar la llum com passa en els quadres d’en Sorolla.

Entenem tota la parcel·la com a pati de llum on el que es construeix és el límit d’aquest pati, un filtre i no un edifici dins d’una parcel·la.

El límit entre el pati i l’exterior filtra la llum i dins del pati el límit entre el que és interior i exterior es difumina.

Dues sensacions espacials, estar dins del pati o sortir a les vistes en pujar a les habitacions de la  planta pis, aquestes es formalitzen com a balcons penjats damunt el paisatge.

Anuncios